نکاتی در مورد آبچکان ها که نمی دانستید
همان طور که می دانید آبچکان وسیله ای است که در آشپزخانه برای خشک کردن ظروف شسته شده به کار می رود. ظروف پس از شست و شو پیش از اینکه در درون کابینت جای گیرند باید در محلی قرار داده شوند تا کاملا خشک گردند. آبچکان جایگاهی در اطراف ظرفشویی است که این امکان را فراهم می کند. انتخاب نوع آبچکان با توجه به موقعیت آشپزخانه و کابینت ها صورت می گیرد. به عنوان مثال اگر موقعیت ظرفشویی منزل شما به گونه ای است که سینک ظرفشویی در زیر پنجرهی آشپزخانه قرار گرفته، بهتر است که از انواع آبچکان های رومیزی استفاده شود.
اما اگر پشت سینک ظرفشویی دیوار قرار گرفته باشد از نمونه های دیواری استفاده می گردد که نمونه آن را در تصویر بالا مشاهده می کنید، که به این نوع از آبچکان ها استند هم میگویند(گروه آلستر به تازگی استند آلومینیومی را تولید کرده است). در هنگام خرید این وسیله معیارهای متعددی را باید در نظر گرفت. یکی از این معیارها توجه به جنس آبچکان می باشد. از آنجایی که این وسیله دائما در معرض رطوبت و آب قرار دارد بنابراین هر چقدر در انتخاب جنس آن دقت بیشتری انجام شود، دوام و طول عمر این وسیله بیشتر خواهد بود. آبچکان ها معمولا دارای دو نوع آب کاری و استیل می باشند. در انواع استیل، این وسایل ضد زنگ می باشند و مقاومت بیشتری در برابر رطوبت محیط دارد. بنابراین هزینهی تهییهی آن نیز بیشتر از نوع آب کاری است. آبچکان های آب کاری معمولا از آبکاری نیکل کروم ایجاد می شوند و با توجه به قیمت تمام شده شان کیفیت قابل قبولی را ارائه می دهند.
گروه فنی مهندسی آلستر جهت رفاه حال مشتریان آبچکان رومیزی با کیفیت از جنس آلومینیوم با روکش مقاوم در برابر زنگ زدگی و تغییر رنگ تولید می کند.